Wednesday, June 27, 2012

SINGAPORE PART 1

Assalamualaikum semua!! Dah lama tak update blog.Perasan ramai follower ni. ahaks! Hari ni update pasal Trip Rombongan Cik Kiah Ke Singapore!! Wow! Excited! Tu jer perasaan yang mampu aku gambarkan. Trip ni dah lama kitorang plan dan ia telah memaksa kami untuk menyimpan duit demi Singapore.huhu..

 23 JUN 2012  


10.30am - Aku, Emy , Sara, dan Baity baru jer habis exam MAKRO. okay.soalannya memang sangat ssssusssaaahhhh!Stres habis dibuatnya kat dalam dewan kuliah 10 tu. 

Okay.Tak nak cerita exam. Tak nak!! Hati akan bertambah stress.hee.. Selepas habis last payyyperrr ni, kitorg terus pergi Mid Valley untuk tukar duit SGD. Budget terpulang kat masing-masing.Kalau rasa-rasa banyak family, adik beradik, akak ipar, anak saudara,pakwa, makwa, pakcik, makcik, (macam nad) tukar lah banyak. budget aku kurang sikit daripada diorang ni sebab tak banyak benda nak beli. 


5.00pm- Pergi LCCT. Flight pukul 9.






10.00pm- Yes!! Changi Airport. Cik Chami yang sambut kitorang. Wah!! traveller sangat kan. Then, mak cik Baity , Cik Idah pulak sampai. Diorang bawa kitorang pergi balik hotel. hehe.. Check in , then sambung berjalan hingga 2.00am. Memang sporting auntie2 singapore ni! Diorang bawa pergi Singapore Flayer, tengok  dari jauh Marina Bay. Wow! view waktu malam memang tersangat cantik. Ops! lagi satu tempat..Geylang. haha.. Tempat ni memang banyak tutttt.... tapi Cik Chami cakap, hotel kat sini memang murah. Tapi bahaya! 

*Okay lah.huhu... Trip ni akan disambung pada hari seterusnya. 
Bye.. ^__^




3 comments:

Anonymous said...

Ceh. Sekerat je bru update? Ingt byk. Huhu
-nnr

sHiN wAu said...

i bz keje lah...haha.. =p

aleyamaira said...

UPdate la part 2
tak sbr nk tau.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...